Trouby s funkcí SteamBake
Multifunkční trouby SteamBake
Přidejte páru pro ty nejlepší výsledky
Vychutnejte si dokonalé pečivo s troubou s funkcí SteamBake, která v začátku pečení přidá k horkému vzduchu páru pro perfektní kynutí a zlatavou kůrku. Díky páře bude vaše pečivo uvnitř vláčné a nadýchané a na povrchu krásně křupavé.
Pečivo jako z té nejlepší pekárny
Toužíte upéct stejně křupavé a nadýchané pečivo jako profesionální pekaři? S párou to zvládnete i bez pekařské pece. Pára v troubě zařídí, že pečivo krásně nakyne a získá vláčnou strukturu i křupavou kůrku. Stiskem jediného tlačítka proměníte troubu v praktickou parní pekárnu.
Dezerty k nakousnutí
Pára najde své uplatnění také při přípravě lákavých moučníků a sladkého pečiva všeho druhu. Vlhkost páry svědčí široké škále zákusků – vylepší každý dortový korpus, piškotové těsto i svěží cheesecake, který získá optimální texturu. Využijete-li páru, můžete zapomenout na obavy, že bude dezert vysušený.
Tajemství domácího pečení
Stáhněte si naši kuchařku zaměřenou na pečivo. Ať už se chystáte upéct nadýchané croissanty, nebo ovocné koláče, funkce SteamBake (nebo režim pečení chleba), která v začátku pečení přidá k horkému vzduchu páru, zajistí dokonale křupavý a vláčný výsledek.
Pět kroků k lepšímu pečení s funkcí SteamBake
-
Krok 1
Před zapnutím funkce nalijeme do prohlubně na dně trouby 100 ml vody.
-
Krok 2
Zvolíme funkci Horkovzdušné pečení/SteamBake a nastavíme správnou teplotu.
-
Krok 3
Stlačíme tlačítko funkce SteamBake, aby se začala tvořit pára, a troubu necháme předehřívat 5 minut.
-
Krok 4
Světelný ukazatel LED na tlačítku SteamBake zobrazuje, kdy je funkce SteamBake aktivní.
-
Krok 5
Po 5 minutách předehřívání v troubě vzniká úroveň vlhkosti, která je optimální pro vložení těsta.
-
Krok 6
Pečivo s výjimečně křupavou kůrkou je na světě!