Hovězí plátek s česnekem a rozmarýnem
Tajné ingredience ve vaší kuchyni
Připravte rozmarýnový steak, kterým nadchnete každého milovníka hovězího masa.
Přísady na hovězí plátek s česnekem a rozmarýnem
700 – 800 g nízkého roštěnce, každý plátek 3 cm vysoký, 1 stroužek česneku, oloupaný a nakrájený, 1 větvička rozmarýnu, 2 lístky šalvěje, extra panenský olivový olej, špetka soli a pepře
doba přípravy: 120 minut | teplota: 60 – 65 °C | obtížnost: snadné | porce: 4
Trouba SteamPro umožňuje vaření, pečení, grilování i vakuové vaření. Čistí se sama párou a disponuje zabudovanou teplotní sondou.
Příprava
Maso, česnek, rozmarýn, šalvěj, pepř a olej dejte do vakuového sáčku, zavřete vakuovačkou a dejte na dvě hodiny povařit.
Po uvaření vyjměte maso ze sáčku a osušte ho ubrouskem.
Pár sekund grilujte nebo restujte na pánvi, aby maso získalo hnědou kůrčičku.
Nakrájejte na plátky, naservírujte na talíř a dochuťte solí a olejem.