Ingredience
1 červená cibule, 2 chilli papričky, 2 stroužky česneku, 2 polévkové lžíce řepkového oleje, 1 svazek koriandru, 500 steakového hovězího masa, 1 balení kvalitních kukuřičných tortil, 1 hlávka římského salátu, 1 zakysaná smetana, guacamole, 2-3 limetky, nakládaná cibule
Postup
- Postavte gril Plancha na varnou desku a zahřejte jej cca 3 minuty.
- Na rozpáleném grilu opečte červenou cibuli, česnek a chilli papričky.
- Opečenou zeleninu vložte do mixéru, přidejte svazek koriandru a polévkovou lžíci oleje. Ingredience rozmixujte na hladkou pastu.
- Oblíbený steakový řez hovězího masa potřete marinádou ze všech stran a nechte marinovat – nejlepší je dát maso na celou noc do lednice.
- Na rozpáleném grilu opečte tortily. Poté ogrilujte maso na úroveň propečení, kterou máte rádi. Maso nechte 3-5 minut odpočinout a nakrájejte jej na tenké plátky.
- Na tortilly rozprostřete omytý a osušený římský salát, přidejte plátky hovězího, guacamole (omáčka z avokáda, rajčat, cibule, koriandru, chilli a limetky) a nakládanou cibuli. Dle chuti přidejte lžíci smetany, chilli a čerstvý koriandr.
—
Gril Plancha
Díky grilu Plancha si můžete na vaší varné desce okamžitě užívat skvělé chuti venkovního grilování po celý rok. Užívejte si grilovaných jídel, šťavnatých steaků, chutné zeleniny a čerstvých plodů moře, kdykoliv se vám zachce.