Ingredience
4 mrkve, 1 lžičku olivového oleje, 1 snítku tymiánu, cukr, sůl
Majonéza:
2 žloutky, 150 ml slunečnicového oleje, 3 citrony, 2 lžičky dijonské hořčice, pepř
Postup
- Mrkev očistíme, vložíme do vakuovacího sáčku spolu se špetkou soli a cukru, olivovým olejem a tymiánem.
- Vaříme na režim Vakuové vaření při teplotě 90 °C 30 minut. Podáváme s majonézou.
- Žloutky, šťávu z jednoho citronu a hořčici šleháme a postupně přidáváme olej. Na závěr nastrouháme kůru z citronů, osolíme a opepříme.
—
VESTAVNÁ PARNÍ TROUBA STEAMPRO KOAAS31WX
Trouba 900 SteamPro s funkcí Steamify® vám umožní vařit, péct, grilovat nebo připravovat jídlo v páře či ve vakuu a pokaždé s profesionálním výsledkem. Stačí jen nastavit teplotu a funkce Steamify® sama zvolí ten správní stupeň páry za vás.