Středomořský tatarák
Ze série Od teď vaříte vy!
My Češi milujeme tatarák. A existují jen dva druhy lidí: ti, co si jej míchají sami, a ti, co si ho raději nechají umíchat. Nebojte se a vyzkoušejte náš recept s pečenými rajčaty a bylinkami.
Zvládne všechno náročné hnětení, šlehání, mixování a mnohé další – abyste to nemuseli dělat vy.
Středomořský tatarák
Tatarský biftek je velmi tradiční českou pochoutkou, kterou si můžeme objednat v téměř každé restauraci. Typicky se do syrového hovězího masa přidává cibule, vajíčko, paprika, kečup majoránka či worcester. Zkusme si však náš tatarák tentokrát ochutit středomořskými bylinkami, pečenými rajčaty, olivami a česnekem. Pokud si právě nehovíte na pláži, přeneste se k moři alespoň přes chuťové pohárky.