Plně ochucená, křupavá a výživná zelenina - parní trouba usnadňuje zdravé a chutnější stravování.
Zelené a zdravé
Proč je vaření zeleniny lepší? Vaření zeleniny v parní troubě je snadné, rychlé a zdravé. Proč je vaření v páře zdravé? Pára nevyvařuje ze zeleniny chuť nebo živiny, takže získáte chutný i zdravý výsledek. Vzhledem k tomu, že teplo je stálé, zelenina se v páře nerozpadá tak snadno, takže již nedochází k rozpadající se brokolici. Zde jsou tři jednoduché recepty na vaření zeleniny - podívejte se, který z nich je by mohl být váš oblíbený!
Květák s citronem, černým pepřem a olivami
- Rozeberte květák na růžičky a položte je na perforovaný plech do trouby.
- Použijte plnou páru 100 ° C po dobu asi 3-5 minut v závislosti na velikosti.
- Vyjměte a smíchejte v misce s nastrouhanou citronovou kůrou, citronovou šťávou, drceným černým pepřem, sekanými černými olivami a mořskou solí. Podávejte horké nebo studené.
Zelený chřest s nastrouhaným parmazánem a olivovým olejem
- Ořízněte a oloupejte spodní 3 cm chřestu a položte je na perforovaný plech do trouby.
- Použijte plnou páru 100 ° C po dobu asi 2-4 minut v závislosti na velikosti.
- Vyjměte a pokapejte olivovým olejem, posypte mořskou solí a nahoře se spoustou nastrouhaného parmazánu. Podávejte horké nebo studené.
Brokolice se zázvorem, sojovou omáčkou, arašídy a sezamovými semínky
- Brokolici rozeberte na růžičky a položte na perforovaný plech do trouby.
- Použijte plnou páru 100 ° C po dobu asi 3-5 minut v závislosti na velikosti.
- Vyjměte a smíchejte v misce s jemně nastrouhaným zázvorem, sojovou omáčkou, opečenými arašídy, sezamovým olejem a opečenými sezamovými semínky. Podávejte horké.
Křupavé, zlatohnědé a dokonale nadýchané
U trub SteamCrisp je pravidelné teplo kombinováno s párou, takže vaše pokrmy jsou křupavé a zlatohnědé na vnější straně, zatímco vnitřky jsou nadýchané, plné živin a chutí dokonale.