Udělejte dojem
Aby byl každý okamžik výjimečný
Dopřejte svým hostům více než jen skvělé jídlo - okouzlete je. Popusťte uzdu svojí kreativity s výrobky Electrolux a pozvedněte své kulinářské schopnosti na zcela novou úroveň. Pro nečekané zážitky.
Gumové hroty udržují křehké sklo na svém místě. Při mytí v myčce jsou tak i ty nejkřehčí skleničky dokonale v bezpečí.
Pro zářivé sklo
Dokonale čisté nablýskané skleničky jsou opravdovou ozdobou každé slavnostní tabule. Naneštěstí jsou ale často tak křehké, že se bojíme svěřit je myčce nádobí a raději je myjeme v ruce. S našimi myčkami můžete na tyto obavy zapomenout. Díky technologii SoftSpikes je při mytí o každou skleničku perfektně postaráno. Buďte kreativní a nabídněte každému hostu jinou sklenici ozdobenou jmenovkou ovázanou kolem stopky. Můžete tak netradičně využít sklenic pro rozesazení hostů kolem stolu.
Objevte kouzlo metody Sous-Vide
Pozvěte hosty na netradiční párty a objevujte spolu s nimi kouzlo vaření metodou Sous-Vide. Připravte širokou škálu přísad od červeného masa, přes ryby až po drůbež a zeleninu a doplňte ji výběrem nejrůznějšího koření. Nechte hosty experimentovat se surovinami, tak aby si každý mohl vytvořit svůj vlastní recept přímo u vás doma. Užijte si chvíle společného vaření, pochutnejte si na nových chutích a rozšiřte sobě i svým hostům kulinářské obzory.
Objevte nové chutě a textury díky metodě Sous-Vide.
Originální kombinace chutí
-
1Máta a hořčice
Svěžest máty si skvěle rozumí s nádherným řízem hořčice - skvělý způsob, jak okořenit jehněčí maso.
-
2Pomerančová kůra a rozmarýn
Aromatický rozmarýn a pomerančová kůra tvoří skvělou kombinaci - skvěle se hodí třeba na přípravu lososa.
-
3Skořice a tymián
Hřejivá skořice skvěle doplňuje chuť zemitého tymiánu - vynikající koření na kuřecí maso.
Zdobte jednoduše
Originální čokoládové dekorace
Vytvořte originální sladkou jednohubku s osvěžující chutí - mražené mátové lístky v čokoládě. Skvěle chutnají sami o sobě nebo s nimi můžete ozdobit váš dezert. Hodí se báječně na dorty i domácí zmrzlinu. Při rozpouštění čokolády na indukční varné desce ani nemusíte využívat vodní lázně, stačí zapnout indukci na nízký výkon. Vyzkoušet můžete i další bylinky, které si dobře rozumí s čokoládou - například bazalku, šalvěj nebo levanduli.
-
1Rozpusťte čokoládu
Rozpusťte ½ šálku kvalitní hořké čokolády na indukční varné desce. Zahřívejte na nízký výkon, dokud není čokoláda zcela hladká.
-
2Namáčejte lístky máty
Namáčejte čerstvé lístky máty do čokolády - držte je na straně stonku prsty nebo kuchyňskými kleštičkami.
-
3Zmrazte
Rozmístěte lístky na plech pokrytý pečícím papírem a vložte na 30 minut do mrazničky, dokud nejsou krásně křupavé.
Jakým receptem oslnit michelinského šéfkuchaře?
Gwyneth Paltrow, herečka a autorka webu GOOP, vsadila na jednoduchost. Jaký lehký kalifornský pokrm se rozhodla připravit pro Magnuse Nilssona, ambasadora značky Electrolux a zakladatele michelinské restaurace Fäviken? Volba padla na svěží, snadné a lahodné tostadas s rybou. Jedná se totiž o recept, který v sobě má kus Švédska i Kalifornie.