Udělejte dojem

Udělejte dojem

Aby byl každý okamžik výjimečný

Dopřejte svým hostům více než jen skvělé jídlo - okouzlete je. Popusťte uzdu svojí kreativity s výrobky Electrolux a pozvedněte své kulinářské schopnosti na zcela novou úroveň. Pro nečekané zážitky.

Čisté nádobí na stole
SoftSpikes

Gumové hroty udržují křehké sklo na svém místě. Při mytí v myčce jsou tak i ty nejkřehčí skleničky dokonale v bezpečí.

Technologie SoftSpikes

Pro zářivé sklo

Dokonale čisté nablýskané skleničky jsou opravdovou ozdobou každé slavnostní tabule. Naneštěstí jsou ale často tak křehké, že se bojíme svěřit je myčce nádobí a raději je myjeme v ruce. S našimi myčkami můžete na tyto obavy zapomenout. Díky technologii SoftSpikes je při mytí o každou skleničku perfektně postaráno. Buďte kreativní a nabídněte každému hostu jinou sklenici ozdobenou jmenovkou ovázanou kolem stopky. Můžete tak netradičně využít sklenic pro rozesazení hostů kolem stolu.

Různé pokrmy na stole

Objevte kouzlo metody Sous-Vide

Pozvěte hosty na netradiční párty a objevujte spolu s nimi kouzlo vaření metodou Sous-Vide. Připravte širokou škálu přísad od červeného masa, přes ryby až po drůbež a zeleninu a doplňte ji výběrem nejrůznějšího koření. Nechte hosty experimentovat se surovinami, tak aby si každý mohl vytvořit svůj vlastní recept přímo u vás doma. Užijte si chvíle společného vaření, pochutnejte si na nových chutích a rozšiřte sobě i svým hostům kulinářské obzory.

Zelenina v sáčku SousVide
Pokrm v troubě
Trouba SteamPro

Objevte nové chutě a textury díky metodě Sous-Vide.

Originální kombinace chutí

  • Máta a Hořčice
    1
    Máta a hořčice

    Svěžest máty si skvěle rozumí s nádherným řízem hořčice - skvělý způsob, jak okořenit jehněčí maso.

  • Rozmarýn a pomerančová kůra
    2
    Pomerančová kůra a rozmarýn

    Aromatický rozmarýn a pomerančová kůra tvoří skvělou kombinaci - skvěle se hodí třeba na přípravu lososa.

  • Skořice a tymián
    3
    Skořice a tymián

    Hřejivá skořice skvěle doplňuje chuť zemitého tymiánu - vynikající koření na kuřecí maso.

Zdobte jednoduše

Získejte díky páře dokonalý korpus pro úžasný nahý dort, u kterého krásně vynikne střídání korpusu s krémem.
Jahodová zmrzlina s lístky máty

Originální čokoládové dekorace

Vytvořte originální sladkou jednohubku s osvěžující chutí - mražené mátové lístky v čokoládě. Skvěle chutnají sami o sobě nebo s nimi můžete ozdobit váš dezert. Hodí se báječně na dorty i domácí zmrzlinu. Při rozpouštění čokolády na indukční varné desce ani nemusíte využívat vodní lázně, stačí zapnout indukci na nízký výkon. Vyzkoušet můžete i další bylinky, které si dobře rozumí s čokoládou - například bazalku, šalvěj nebo levanduli.

  • 1
    Rozpusťte čokoládu

    Rozpusťte ½ šálku kvalitní hořké čokolády na indukční varné desce. Zahřívejte na nízký výkon, dokud není čokoláda zcela hladká.

  • 2
    Namáčejte lístky máty

    Namáčejte čerstvé lístky máty do čokolády - držte je na straně stonku prsty nebo kuchyňskými kleštičkami.

  • 3
    Zmrazte

    Rozmístěte lístky na plech pokrytý pečícím papírem a vložte na 30 minut do mrazničky, dokud nejsou krásně křupavé.

Gwyneth Paltrow a Magnus Nilsson

Jakým receptem oslnit michelinského šéfkuchaře?

Gwyneth Paltrow, herečka a autorka webu GOOP, vsadila na jednoduchost. Jaký lehký kalifornský pokrm se rozhodla připravit pro Magnuse Nilssona, ambasadora značky Electrolux a zakladatele michelinské restaurace Fäviken? Volba padla na svěží, snadné a lahodné tostadas s rybou. Jedná se totiž o recept, který v sobě má kus Švédska i Kalifornie.