Rozzařte svůj den

Rozzařte svůj den

Aby byl každý den speciální

Každý den můžete zažívat drobné radosti. Stačí využít vaší kreativity a zpestřit si rutinní úkony zábavnými nápady. Udělejte z přípravy jídla, prostírání stolu nebo chystání svačiny zážitek, který si budete dlouho pamatovat nejen vy, ale i celá vaše rodina.

Sklenice s ovocnými a zeleninovými saláty
TwinTech

Lednice s technologií TwinTech zajistí déletrvající čerstvost vašich potravin.

Naplňování sklenice zeleninou

Oběd ve sklenici

Zavařovací sklenice, které se kdysi používaly pouze k uchovávání džemů a nakládané zeleniny, můžete využít jako stylové verze obědových krabiček. Jsou nejen krásné, ale i praktické - snadno se čistí, jsou šetrné k životnímu prostředí a lze je velmi snadno uložit do tašky i chladničky. Svým nadčasovým vzhledem učiní i z nejjednoduššího salátu umělecký zážitek.

Využijte suroviny do posledního kousku

Dávejte pozor, co při vaření vyhazujete. Co často považujeme za odpad, může být zdrojem neuvěřitelné chuti. Zkuste použít všechny části používaných surovin a vařit bez jakéhokoliv odpadu. Je to nejen šetrné vůči životnímu prostředí, ale také díky tomu můžete vykouzlit nečekané dobroty.

  • Brambůrky z bramborových slupek
    1
    Brambůrky ze slupek

    Slupky se při přípravě brambor většinou vyhazují. Zkuste je místo toho opéci v troubě s trochou olivového oleje a špetkou soli. Nabídněte vašim hostům před večeří chutný a křupavý předkrm.

  • Pesto z listů červené řepy
    2
    Pesto z listů červené řepy

    Listy červené řepy jsou velmi výživné a jsou skvělým zdrojem vitamínů A a K. Rychle je oblanšírujte, a poté rozmixujte s bazalkou, stroužkem česneku, piniovými oříšky, olivovým olejem a špetkou soli na jemné a chutné pesto.

  • Salát z košťálu brokolice
    3
    Salát z košťálu brokolice

    Taky patříte k těm, kdo vyhazují spodní část brokolice? Je přitom stejně výživná jako její růžičky. Stonky naplátkujte ostrou škrabkou na zeleninu a přidejte je mezi vaše oblíbené přísady na salát.

Sdílejte zážitky

S naším Plancha grilem pro indukční varné desky můžete grilovat i za špatného počasí, a to přímo ve vaší kuchyni.
Stůl plný ovoce a zeleniny

Zamrazte si úrodu

Není nad čerstvé ovoce a bylinky, ne vždy je však máme k dispozici. Uchovejte si doma léto díky mrazničkám Electrolux. Stačí zamrazit si v době sklizně vaše oblíbené ovoce nebo bylinky a budete vždy připravení pohostit rodinu vynikajícím jahodovým koláčem nebo borůvkovými knedlíky. Voňavé bylinky jako šalvěj, rozmarýn, tymián nebo oregano, můžete jednoduše zamrazit ve vrstvě olivového oleje ve formičkách na ledové kostky. Takto připravené ochucovadlo skvěle využijete při přípravě masa nebo zeleniny.

Příprava mražených bylin

Duhové americké koblihy

Zpestřete si ráno a upečte nadýchané barevné koblížky, které díky parní troubě získají úžasnou křupavou kůrku.
Gwyneth Paltrow a Magnus Nilsson

Jak na pokrm plný barev pro michelinského šéfkuchaře?

Kouzlo tkví v jednoduchosti. Gwyneth Paltrow, herečka a autorka webu GOOP, se rozhodla seznámit Magnuse Nilssona, který je ambasadorem značky Electrolux a vede michelinskou restauraci Fäviken, se zdravým kalifornským receptem. A tak připravila skvělé rybí tostadas – jednoduchý, rychlý a lahodný mix švédské a kalifornské kuchyně.